KONTAKTA OSS
EN
Ökningen av plastråvara och begränsning av elkraften
Postdatum: 2021-10-18 Besök:124

Förra året har den kinesiska regeringen officiellt meddelat att Kina siktar på att nå topputsläpp före 2030 och uppnå koldioxidneutralitet före 2060, vilket innebär att Kina bara har 30 år på sig för kontinuerliga och snabba utsläppsminskningar. För att bygga en ödesgemenskap måste det kinesiska folket arbeta hårt och göra framsteg utan motstycke.
FÖR ATT begå löftet till världen att Kina kommer att nå utsläppstoppen år 2030 och kolneutralitet år 2060, har kinesiska lokala myndigheter vidtagit stränga åtgärder för att minska utsläpp av CO2 och energiförbrukning genom begränsad tillgång på elkraft.
Vissa områden levererar 5 dagar och slutar 2 dagar i veckan, vissa levererar 3 och slutar 4 dagar, vissa levererar till och med bara 2 dagar men slutar 5 dagar.

Dessa åtgärder kommer att resultera i en fruktansvärd ökning av alla kostnader, från råvaror till förpackningsmaterial, från arbetskostnader till driftskostnader för hamnar. Vårt företag har åtagit sig att ge kunderna högkvalitativa produkter och omtänksam service. Dessförinnan har vi gjort allt vi kan för att mildra effekterna av problem som stigande råvarukostnader och växelkursfluktuationer och för att undvika prisökningar

Tel / WhatsApp / WeChat:

+86 - 152 6771 2909(Whatsapp/WeChat)

E-post:

[e-postskyddad]

Adress:

NO.10 BLDG, Caihong Witpark,Longgang,Wenzhou, Zhejiang, Kina (fastlandet)

Produkter
Navigering
Powered By
Powered By Powered By
Följ oss
Copyright © 2021-2023 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd | Integritetspolicy | Regler och villkor