KONTAKTA OSS
EN
Beskrivning

Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd has been established since 1985,which is one of the most professional manufacturers of plast dragkedja produkter i Kina. 

Vårt företag fokuserar på produktion av dragkedjor i mer än 35 år, den dagliga produktionen kan nå 1 miljon meter. Våra produkter säljer bra både på hemmamarknaden och utomlands, vårt företag fick stort stöd och uppskattning från våra kunder för den fantastiska kvaliteten och det professionella hantverket av våra produkter. 

Vårt företag är specialiserat på att tillverka följande varor: 

1.bone zipper, flange zipper,dragkedja, PE zipper, PP zipper,eva zipper, advertising zipper,vacuum sealed zipper and all kinds of shaped zippers. 

2. dragkedjor för tepåsar, matkassar, kostympåsar, filväskor, postpåsar, självbärande dragkedjepåsar, kompresspåsar, non-woven dragkedjepåsar och alla typer av dragkedjepåsar med clips. 

3.PP,PE,EVA high speed zipper extruder machine, zipper bag making machine and all kinds of slider mould. 

4.vi tillhandahåller också alla typer av plast blixtlåshuvud. Vårt företag har avancerad maskinutrustning och professionell teknik, vi kan anpassa alla typer av design från våra kunder för att hjälpa dem att utöka sin marknad, dina idéer är av stor vikt för oss. 

Varmt välkommen att samarbeta och utvecklas med oss. 

1) Vi har mer än 20 års erfarenhet av att tillverka alla typer av plastdragkedjor 

2) Vi har många avancerade och kompletta produktionslinjer 

3) Professionell personal som lovar kort leverans i tid 

4) Konkurrenskraftigt pris och bra kvalitet 


about1


Varför välja oss 

Varje kund är unik. Kunder köper från MH av många anledningar. Men i de flesta fall destillerar det ner till ett enda ord: Förtroende. 

Lita på vår rika erfarenhet! 

Enkelt uttryckt förstår vi kundernas verksamhet. Det påståendet är baserat på 20 år i skräddarsydd exportverksamhet för materialprodukter med mer än 100 länder, vi säljer inte bara produkter, utan säljer kunskap och service som våra kunder behöver. 

Kundfokusering har gett oss värdefull expertis som lätt kan översättas till ett annat nyckelområde för förtroende. 

Lita på våra kompletta paketlösningar! 

När kunder köper från Zili vill de inte bara köpa "bara produkter", utan "den typ av produkter som kan hjälpa kunderna att få vinst på". Eftersom vi känner till kundernas affärer, deras senaste marknad som förändras och deras kamrater, så kan vi skapa paketlösningar för kunderna: lämpliga produkter som matchar kundens marknadsbehov, leverans i tid, bekvämlighetslogistisk service, finansiell support, etc. Vi tillhandahåller en mängd olika service- och supporterbjudanden som utnyttjar erfarenhetsbasen hos vår bästa personal som konsulter, utbildare, implementeringsteam och eftermarknadstekniker.  

Lita på våra win-win-resultat! 

"Mitt företag växer upp större och större med ZiL", "Jag kan alltid lita på Zili när jag behöver hjälp", de orden vi alltid får från våra kunder. Vi är stolta över att hälften av våra nya kunder är inducerade av tidigare. Våra goda relationer med kunderna bygger på ett genuint intresse av att skapa win-win-scenarier som får allas verksamhet att växa. 

Att välja Zili som medlem av ditt team och en bidragsgivare till ditt företags framgång är ett betydande förtroendevotum. Vi skulle gärna använda vår erfarenhet, lösningar och resultat för din räkning och börja vinna ditt förtroende.


handla om

Tel / WhatsApp / WeChat:

+86 - 152 6771 2909(Whatsapp/WeChat)

E-post:

[e-postskyddad]

Adress:

NO.10 BLDG, Caihong Witpark,Longgang,Wenzhou, Zhejiang, Kina (fastlandet)

Produkter
Navigering
Powered By
Powered By Powered By
Följ oss
Copyright © 2021-2023 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd | Integritetspolicy | Regler och villkor